- Επιλέξτε -
Αρχική σελίδαΑρχική σελίδα
Πως να έρθετε στην ΑντίπαροΠως να έρθετε
Τι μπορείτε να κάνετε στην ΑντίπαροΔραστηριότητες
Που να μείνετεΔιαμονή

Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγ.Γεωργίου

 

Antiparos studio ANEMOS
Click to see content in English

Πως να έρθετε στην Αντίπαρο...

Κάντε κλικ για να μεγαλώσετε το χάρτη...

Στην Αντίπαρο θα έρθετε από την Πάρο. Εκεί μπορείτε να φτάσετε με αεροπλάνο με καθημερινές - συχνές τους καλοκαιρινούς μήνες - πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών ή με πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά ή της Ραφήνας.

Έκτακτα δρομολόγια εξυπηρετούν τις αυξημένες ανάγκες κατά την τουριστική περίοδο. Λόγω της "στρατηγικής" θέσης της Πάρου στο Αιγαίο, τα δρομολόγια καραβιών που περνούν από το λιμάνι της είναι ούτως ή άλλως συχνότατα. Για περισσότερες πληροφορίες ή και για on-line κρατήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα των εταιριών που πραγματοποιούν δρομολόγια για τις Κυκλάδες :

Λεωφ. Αμαλίας 30, 105 58 Αθήνα - Τηλ. 210.8919800
Ακτή Κονδύλη & Αιτωλικού 2, 185 45, Πειραιάς - Τηλ. 210.4199000
Ακτή Μιαούλη & Κανθάρου 2 Πειραιάς - Τηλ 210.4582640
Εμπορικό Κέντρο City Plaza, Λ.Βουλιαγμένης 85 και Ανθέων, Τ.Κ. 16674, Γλυφάδα - Τηλ 210.9690950
On-line σύστημα κρατήσεων της Forthnet

Και για να μην αλλάξει ο καιρός τα σχέδιά σας, ρίξτε μία ματιά στην πρόγνωση καιρού για την περιοχή της Πάρου.

Από την Πάρο, αν δεν έχετε μεταφορικό μέσο, θα περάσετε στην Αντίπαρο με τα καϊκια που συνδέουν το λιμάνι της Πάρου, την Παροικιά, με το λιμάνι της Αντιπάρου κάθε 40 περίπου λεπτά. Θα τα βρείτε να σας περιμένουν στο αριστερό τμήμα του λιμανιού της Πάρου, αμέσως μόλις βγείτε από το καράβι και θα σας περάσουν στην Αντίπαρο σε μισή ώρα.

 

Σε περίπτωση που έχετε μεταφορικό μέσο (ή που ο καιρός δεν επιτρέπει στα καϊκια να λειτουργήσουν) θα οδηγήσετε μέχρι την Πούντα (ή να πάρετε ένα ταξί - τηλ 22840.21500), 7 χλμ από την Παροικιά. Από εκεί θα πάρετε το φέρυ που συνδέει κάθε μισή ώρα την Πούντα με την Αντίπαρο και σε 8 λεπτά θα βρίσκεστε στον προορισμό σας.

Στην Αντίπαρο δεν θα βρείτε ταξί, υπάρχει όμως συγκοινωνία με ΚΤΕΛ που θα σας μεταφέρει από το λιμάνι μέχρι το σπήλαιο, τον Σωρό και τον Αϊ Γιώργη (11 χλμ).